10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2020.11.28. szombat, Stefánia

HiVentures

A Hiventures küldetése, hogy segítse a jelen és jövő innovatív elképzeléseit, és ezzel hozzájáruljon egy fenntartható és értékteremtő startup ökoszisztéma kialakulásához Magyarországon.

Állami tulajdonú kockázati tőketársaságként, valamint az MFB Csoport tagjaként Európai Uniós és saját forrásból, 50 milliárd forintnyi tőkével segítjük a hazai innovatív vállalkozásokat és startupokat inkubációs, magvető és növekedési befektetési életszakaszokban. Ebben a folyamatban szakmai támogatóink a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint a Magyar Fejlesztési Bank Zrt.

Tevékenységünk során törekszünk hosszú távú, stratégiai együttműködéseket kialakítani a hazai, illetve régiós startup ökoszisztéma szereplőkkel, kiterjedt mentorhálózatunkkal folyamatos szakmai támaszt nyújtunk az inkubációs fázisban lévő támogatott vállalkozásaink számára. A Hiventures működésével hozzájárul a hazai vállalkozásalapítás ösztönzéséhez, startup közösség és piac edukálásához, a fiatal tehetségek kibontakozásához, valamint Magyarország hazai és nemzetközi versenyképességének növeléséhez.

További részletek
Összes Népszerű
Portfolió-tagok
HiVentures
Portfolió-tagok
HiVentures
Portfolió-tagok
HiVentures
Portfolió-tagok
HiVentures
További anyagok
Ha szeretnéd beágyazni ezt a gyűjtést az oldaladra illusztrációként, akkor másold be ezt a kódot.
Szélesség

Magasság