7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós

Magyar startup

Kiemelten fontos a magyar-szerb tudomĂĄnyos ĂŠs technolĂłgiai egyĂźttmĹąkĂśdĂŠs - jelentette ki a magyar innovĂĄciĂłs ĂŠs technolĂłgiai miniszter pĂŠnteken SzabadkĂĄn.
Budapest - Az elmúlt hónapokban közel 150 ezer darab, nem biztonságos világító díszt, dekorációs eszközt vontak ki a forgalomból.
Idén is fokozottan ellenőrzik az ünnepi időszak jellegzetes termékeit.
Ötvenhat vizsgált típusból mindössze hétféle fényfüzér bizonyult biztonságosnak.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a magyar családok nyugodt ünnepi készülődése érdekében rendelte el a karácsonyi fényfüzérek országos fogyasztóvédelmi vizsgálatát. Az ellenőrzés során az elmúlt hónapokban közel 150 ezer ...
Hosszú számsorokkal lehet bizonyítani, hogy az egészségtelenül élő munkavállaló alacsonyabb profitot jelent: közép- és hosszútávon is így van ez. 150 közép- és felsővezető látogatott el a HBLF 21. Pénzügyi Csúcstalálkozójára, melynek címe: „Szintet lép az egészségügy?” volt. A ...
Több tucatnyian megsérültek a tüntetők és a rendőrök közötti összecsapásokban a francia fővárosban.
Közös európai szabályrendszer bevezetését sürgeti az olasz belügyminiszter a nem kormányzati szervezetek hajói számára.
A kormányfő otthonában is járt a Mikulás.
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy üzem körülbelül harminc négyzetméteres irodaépülete Győrben, a Koroncói úton.
Palkovics szerint Magyarország kész Szilícium-völgy
Az elmúlt nyolc év iparpolitikai döntései révén a magyar gazdaság alapvetően high-tech pályára állt, jelentős eredményeket ért el – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottságában tartott meghallgatásán. Mint mondta Magyarországon ...
Nem született döntés a Színház- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottságának ülésén a szexuális zaklatási botrányba keveredett Gothár Péter ügyében. Az ülésen a színházrendezőt is meghallgatták.
Ki kell állni a keresztény, polgári értékek mellett - erről beszélt Huth Gergely, a Pesti Srácok.hu főszerkesztője Pécsen.
Még több cikk