13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
11°
Péntek
10°
2020.03.31. kedd, Árpád

Magyar startup

A globális egészségügyi vészhelyzet miatt április végéig ingyenes a minősített e-aláírás megszerzése és használata a TrustChain Platformon. The post Ingyenes e-aláírás is segíti a vállalkozókat appeared first on StartUp! Magazin .
Budapest Több mint 20 fejlesztéspolitikai intézkedés segíti a pályázatok megvalósítását a veszélyhelyzetben.
A miniszterelnök szerint az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség.
Az MI6 Virtuális Erőmű Programjának keretében kapott elismerést a magyar vállalat, az Asura, melynek rendszámfelismerő szolgáltatása már korábban is nyert díjakat. A partnerükkel, az EPS Global Zrt.-vel közös parkolási megoldásuk részesült most elismerésben, erről kérdeztük az Asura ügyvezetőjét, Kiss Gy. Mátét.
Ajánló - Nézd te is az Innovátor műsorát vasárnap reggel a Fem3-mon!
Mi a közös bennük: Zero Waste az iskolákban, Kuka(cool)túra, Meseösvény Piknik, „Zöld Bíróság, „Szemétszörny” és „Cigarettacsikk akvárium”?  Itt kiderül. A 2019. évi Európai Hulladékcsökkentési Héten az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a nemzeti ...
Kézbe vennéd a pénzügyeidet? Mutatunk ehhez néhány családi költségvetés-kalkulátort
Néhány családi költségvetés-kalkulátor, ami segíthet ráncba szedni a pénzügyeidet Szeretnéd rendezni a pénzügyeidet? Annyi halogatás után végre megcsinálni a családi költségvetéseteket, hogy lásd, mikor, mire és mennyit költesz? bankmonitor.hu
Nézd meg az Innovátor legújabb részét!
A Telenor Magyarország Zrt. sikeresen licitált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által a 700MHz-es, a 2100MHz-es, a 2600MHz-es valamint a 3600MHz-es frekvenciasávok hasznosítását célzó árverési eljáráson, és így az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez szükséges új ...
Újabb könnyítést kaptak a járvány idején az egészségügyben dolgozók.
Átállnak a tanszünetes menetrendre, de Balatonra nem mennek plusz járatok
Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók
Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közösségi közlekedésben - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára az operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.
Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók a helyközi közösségi közlekedésben – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára. Schanda Tamás kifejtette, hogy levelet küldenek a települési polgármestereknek, amelyben tájékoztatják őket ezekről a változásokról és ...
Kis Róbert rendőralezredes elmondta, mire számíthatnak a szabálytalankodók.
A magyar úszóválogatott tagjai a jövő hét elején két fővárosi és három vidéki helyszínen újrakezdik a közös edzésmunkát.
Az operatív törzs szombati sajtótájékoztatóján Müller Cecília kiemelte, a kijárási korlátozással a járványügyi intézkedések szintet léptek a védekezésben. Kiderült, hétfőtől a Honvédség és a Katasztrófavédelem kórházparancsnoki rendszer felállásával jelen lesz az egészségügyi intézményekben is.
Se pénz, se kapacitás, se apparátus nincs arra, hogy Magyarország egyik pillanatról a másikra átálljon a digitális oktatásra. A home office-szal terhelt szülőknek pedig tanárokként kell fellépniük. Vélemény.
Még több cikk