20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
25°
Kedd
22°
2020.08.15. szombat, Mária

Külföldi befektető

Mezőgazdasági idénymunkásokból kevés van, a termény iránti igény pedig nő. A világjárvány fokozza az agrárrobotok iránti keresletet, nem csoda, hogy a paradicsomszedő technológiát kifejlesztő Roots AI-t most tőkésítették fel.
A Kreatív és a Vodafone Magyarország közös pályázatot hirdet Ready névvel, melynek célja, hogy támogassa azokat a vállalkozásokat és magánszemélyeket, akik alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz.
A megváltozott körülményeket és a biztonsági szempontokat szem előtt tartva a Brain Bar szervezői úgy döntöttek, hogy a 2020-as jövőfesztivált online rendezik meg. The post Ingyenes lesz az idei online Brain Bar appeared first on StartUp! Magazin .
Venture capitalists and other investors have poured capital into fintech startups around the world in recent years, including a record number of rounds worth $100 million or more in the second quarter of 2020. In Q2 2020 venture-backed fintech startups raised 28 nine-figure rounds, underscoring the scale of the bet ...
Még több cikk