10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2020.11.28. szombat, Stefánia
merce.hu
MERCE
Tavasszal egyszer már felülbírálta a fővárost a kormány Liget-ügyben, most rendeletbe foglalta, hogy további betonépítmények épülhetnek a közparkban.
A KSH legújabb statisztikái szerint 10 százalék a bérnövekedés az előző év azonos időszakához képest.
A műsorvezető láthatóan nem olyan válaszokra számított a műsorba meghívott Rudolf Pétertől, mint amilyeneket az SZFE ügyében feltett kérdéseire kapott.
Miért nem teljesül a környezetvédelemnek az az évtizedes ígérete, hogy lehetséges gazdasági növekedés a környezeti terhelés növelése nélkül?
A kormány megsegíti a vállalkozót, akinek nem sikerül piaci alapon megszereznie a kiszemelt földeket.
Nem látom a szennyezést, de attól még létezik. Az internetes adatközpontok lábnyoma már összemérhető a repülésével, és jelentősen emelkedik.
A meghívást elfogadták, de szeretnék, ha a hallgatók is ott lehetnének, hiszen a közös jövőjük a tét.
A legrosszabb helyzetben a szociális munkások vannak, háromnegyedük bérminimumon él.
Szerdán derült ki, hogy felvásárolta a Médiapiac című nyomtatott lapot és a mediapiac.com-ot Boros Bánk Levente kormányközeli politológus, a ...
Az SZFE Hallgatói Önkormányzata tüntetést szervezett hétfő reggelre az egyetemet fenntartó alapítvány alapító jogait gyakorló Innovációs és ...
Az új kuratórium kérése volt, hogy duplázzák meg az egyetem büdzséjét. Bérfejlesztésre és új campus építésére is jut majd belőle.
A jelenlegi támogatási formákkal inkább a jómódúbb rétegeket támogatja a kormány.
Semmiféle megegyezés nem történt a kuratóriummal október 21-én - közölte a diákok HÖK-elnöke, Csernai Mihály és Budai Marcell, a Hallgatói ...
Az Európai Parlament Kulturális és Oktatási Szakbizottsága ma mindkét oldalt meghallgatta a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében.
Ezzel a kulturális területen és a szakképzésben dolgozók után még egy ágazatnál a piaci jellegű bérezést lakalmazná az Orbán-kormány.
Ha már a fizikai határfal nem jött össze az elnöknek, a Szilícium-völgy jó pénzért szívesen kisegíti őket.
Eleve "home office" törvényről volt szó, de mint azt a VDSZ hangsúlyozza, az éjjel nem ezt, hanem egy távmunka-szabályozást tett közzé a kormány.
Így nem tudják igazolni azt sem, hogy megvalósult az oktatás az egyetemfoglalás alatt.
123 igen, 55 nem és 3 tartózkodás mellett kedden délelőtt megszavazta a fideszes többségú Országgyűlés a Magyar Tudományos Akadémiától (MTA) ...
A választások utánra halasztják a másodállás megtiltását, csökkentik a kivezénylési időtartamot. Megalakult az Országos Kórházi Főigazgatóság.
Az École des Hautes Études en Sciences Sociales rektorhelyettese reagál az iszlám és az egyetemek kapcsolata körül a francia közéletben fellángoló vitára.
Az Akadémiai Dolgozók Fóruma elküldte ezek jegyzékét Áder János köztársasági elnöknek, azt kérik, dobja vissza a minisztériumi fércmunkát.
A tavaly ősszel Karácsony és Pikó mellett kampányoló fiatal baloldali szervezetet kérdeztük: miért akarnak előválasztást és mit jelent a baloldal képviselete?
Az Európai Unió azzal a kérdéssel néz szembe, hogy forduljon-e ismét egy hegemonikus, amerikai befolyás felé, amelyre rá lehet bízni a "nyugati ...
A jövő baloldala csak a nyugati szociáldemokráciából és zöld mozgalmakból nőhet ki. A szovjet örökséget el kell utasítania.
A kormány rendeletben adott lehetséget az intézmények fenntartóinak arra, hogy ne ismerjék el a hallgatók félévét.
Még több cikk