21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
23°
Kedd
24°
2019.08.24. szombat, Bertalan
medicalonline.hu
MEDICALONLINE
Vakok és gyengénlátók számára fejlesztett utazást segítő applikációt egy magyarok által vezetett nemzetközi konzorcium.
Megújuló szolgáltatásokkal segítik a magyar pályázókat abban, hogy minél sikeresebben szerepeljenek az EU kutatás-fejlesztési keretprogramjának pályázatain.
Áder János köztársasági elnök pénteken aláírta az MTA kutatóintézeteinek elvételéről rendelkező törvénymódosítást, szúrta ki az Index.
Az ABB bejelentette, hogy innovációs központot nyit a Texas állambéli Houstonban működő Texas Medical Center (TMC) innovációs kampuszában, amelyben ...
A világszerte zajló digitális transzformáció minden szektorra, így az egészségügyre is jelentős hatással lesz.
Megszüntetik az Országos Képzési Jegyzéket (OKJ), és egy teljesen új, korszerűbb rendszert állítanak fel — értesült a Magyar Nemzet.
Az unió 79 milliárd forintot szán kutatás-fejlesztési és innovációs programokra, mondta a Magyar HÍrlapnak Csuzdi Szonja, az NKFIH osztályvezetője.
Ezüstérmet és különdíjat is kapott a szervezet vérellátó rendszerét modellező magyar fiatalok innovációja, a kardiológusok is nagyra értékelték.
Ősszel folytatódik a Design Terminal programja, amelyben innovatív vállalkozások fejleszthetik terméküket, szolgáltatásukat.
Maróth Miklóst, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi alelnökét nevezték ki az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Titkárság Irányító Testülete élére.
Hódít a drogériában kapható egyenszemüveg, az online rendelhető ideiglenes fogkorona, és a kuponra vásárolt diagnosztika, írja a Népszava.
Elindult az a projekt, amelyben egy magyar találmány segítségével húsz védőnő fél éven át követi várandósok bizonyos élettani paramétereit.
Az eldugott falvakban mobiltelefon segítségével diagnosztizálnak, telemedicinát használnak, központi nyilvántartást vezetnek, írja a Qubit.
A Healhop az első piactér, amely bizonyítja, hogy a magánegészségügyben is működhet az internetes vásárlási modell. Az Üzletem.hu interjúja.
Harmincegyedik alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díj felhívását műszaki szakemberek számára – közölte a Novofer Alapítvány.
116 jelentkező közül választották ki a két magyar és további 13 csapatot, melyek 25 000 euró értékű mentori és tréning támogatást kapnak.
A kormányhoz nem jutott el olyan jelzés, hogy probléma lenne a hiányzó műtői klímák pótlásával – hangzott el a pénteki Kormányinfón.
Még több cikk