-4 °C, Budapest
-4 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
10°
2020.02.21. péntek, Eleonóra
medicalonline.hu
MEDICALONLINE
Az utóbbi évek intézkedései nyomán nemzetközileg is versenyképes tudásra tehetnek szert a felsőoktatási intézményeinkben tanuló diákok.
A biztosítók és a startupok azon dolgoznak, hogy versenytársaik előtt járjanak a régió egészségügyi adatainak felhasználásában, közölte a VG.
A Palkovics László vezette ITM lehet a 2021-es költségvetés legnagyobb nyertese, a nagy vesztes az Emmi, írja a Népszava.
Orvostechnológiai alkalmazásokat fejleszt bezártságszindrómás és hiperaktív betegek számára a Mindtech Apps, írja a Világgazdaság.
A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának tíz féléves mesterképzése nemzetközileg elfogadott diplomát nyújt.
A szívelégtelenségben szenvedő betegek kockázatbecslését segíti a Városmajori klinikán kifejlesztett rizikóbecslő rendszer.
Öt évvel ezelőtt fogalmazódott meg Wáberer Györgyben, hogy egészségügyi centrummal bővítené a portfólióját. A Világgazdaság interjúja.
Az orvos-technológiai innovációkkal foglalkozó MedTech4 Europe képviselői Magyarországon tekintették át a legújabb szakmai fejlesztéseket.
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást.
2020-ban még több lehetőséghez jutnak az egészségügyi ötletgazdák, közölte az EIT Health.
2019 decemberében a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) elnöksége meghívást kapott Tajvanba egy kiemelt orvostechnikai cégeket bemutató ...
Szombaton este Pécsett alig három óra alatt igazolták egy fertőzésgyanús esetről, hogy nem koronavírus okozta a tüneteit; a beteg izolálására sem volt szükség.
Összehangolt betegút-alapú megközelítéssel tovább növelhető az onkológiai ellátás hatékonyága, derül ki az AIPM friss tanulmányából.
Közös közleményt adtak ki a Magyarországon gyártó, fejlesztő, forgalmazó és szolgáltató cégek, amelyek felé az intézményrendszernek ...
A transztelefonikus EKG (TTEKG) rendszer elviszi a legképzettebb kardiológusok szakértelmét a legtávolabbi településekre is.
A páciens eredeti anatómiáját helyreállító, egyedileg gyártott térdprotézis-beültetésre került sor február 7-én egy pécsi magánklinikán.
Március 9-10-én az Elméleti Orvostudományi Központban rendezik meg a meg a Semmelweis 250 Klinikai Konferenciát.
A Semmelweis Egyetem újabb csúcstechnológiai ipari együttműködési projektet kezdett az izraeli Arineta és a Neumann Medical Kft.-vel közösen.
Részletek továbbra sem ismertek a kormány egészségügyet érintő struktúra-átalakítási terveiről, mint ahogyan az alapellátást érintő ...
Még több cikk