18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
12°
Péntek
12°
2019.10.15. kedd, Teréz
medicalonline.hu
MEDICALONLINE
A Healhop az első piactér, amely bizonyítja, hogy a magánegészségügyben is működhet az internetes vásárlási modell. Az Üzletem.hu interjúja.
Harmincegyedik alkalommal hirdették meg a Gábor Dénes-díj felhívását műszaki szakemberek számára – közölte a Novofer Alapítvány.
116 jelentkező közül választották ki a két magyar és további 13 csapatot, melyek 25 000 euró értékű mentori és tréning támogatást kapnak.
A kormányhoz nem jutott el olyan jelzés, hogy probléma lenne a hiányzó műtői klímák pótlásával – hangzott el a pénteki Kormányinfón.
Magyarország egyetlen átfogó egészségipari fórumát második alkalommal rendezik meg október 7-9. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és ...
Nagy tempóban folyik a munka, sem a betegek, sem a hallgatók nem éreznek majd semmit a változásból.
Az orvostechnikai eszközökre vonatkozó új uniós szabályok a kis- és közepes vállalkozások felszámolásával nem csak megtisztítják, újra is osztják a piacot.
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Nemzetnek nyilatkozott.
Matolcsy György jegybankelnök tartotta a Semmelweis Nyári Egyetem második napjának felvezető előadását. Palkovics László az egészségipar ...
A kormány jövőre 25 százalékkal emelik a kutatási és a fejlesztési tevékenység állami támogatását – jelentette be az innovációs miniszter.
Elvégezték az ezredik beteg májtranszplantációját a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján.
Partnerségük 21. évébe lépve a Siemens és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tovább bővíti együttműködését.
A ReSzaSz szerint is több gyakorlatra van szükség az orvosképzésben, ugyanakkor ehhez bérrendezés is szükséges, hangzott el az ATV-n.
Alacsony az egészségipar belpiaci súlya – mondta a Világgazdaságnak Kern József, az egészségipari gyártók szövetségének felügyelőbizottsági tagja.
Az idegsebészeti beavatkozások elvégzését szolgáló műtőkomplexumba Magyarország első robotkarral működő Siemens Healthineers ARTIS pheno berendezése került.
Jövőre 25 százalékkal, 37 milliárd forinttal nő az ország költségvetésében a kutatás-fejlesztési és innovációs forrás, mondta Palkovics László.
Egyetemi és alapítványi forrásból újult meg a Semmelweis Egyetem II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika Hemato-Onkológiai Osztálya.
November 27-én 15 óráig lehet jelentkezni a 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre.
Az exportfejlesztési ügynökség segíti az orvostechnikai cégek külpiacra lépését.
Lezárult a PTE mintegy 300 millió forintos programja, amelynek köszönhetően az idegsebészeti műtéti beavatkozások során csökken a beteget érő sugárzás.
Sikerrel zárt a második HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia.
Még több cikk