10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
21°
Szerda
19°
2019.04.21. , Konrád
medicalonline.hu
MEDICALONLINE
A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására összesen 43 pályázatot nyújtottak be különböző magyar cégek, március 28-án adják át a díjakat.
A digitális megoldásoknak köszönhetően kevesebb lesz az orvos-beteg találkozás, és a műtétek jelentős részénél is robotkarok operálhatnak majd.
A mentők helyzetéről, az Akadémiáról, a levegő minőségéről és az otthonápolási díjról is szó volt az Országgyűlés hétfői ülésén.
A Nemzeti Agykutatási Program (NAP) eddigi és várható eredményeiről, a tudomány lehetőségeiről Oberfrank Ferenccel, az MTA Kísérleti ...
A GyártásTrend Szertics Gergellyel, a Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) szakmai vezetőjével beszélgetett.
Az Európai Bizottság aggodalmát fejezi ki a hajléktalanokkal szembeni bánásmód kapcsán Magyarországon bekövetkezett alkotmányos és jogi ...
A magyar egészségügy olyan fejlesztések előtt áll, ami Magyarország történelmében még nem fordult elő, mondta az emberi erőforrások minisztere.
Az innovációs tárca konstruktív együttműködést vár az Akadémiától – Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.
Az innovációs tárca konstruktív együttműködést vár az Akadémiától – Innovációs és Technológiai Minisztérium közleményében.
Még több cikk