22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
30°
Péntek
30°
2019.07.16. kedd, Valter
haon.hu
HAON
A mai világban már nélkülözhetetlen egy jól irányzott Google Adwords kampány ahhoz, hogy vállalkozása igazán minden szempontból sikeres legyen, és ...
A Mesterséges Intelligencia Koalíció az Innovációs és Technológiai Minisztérium akciótervet készít, amely a nemzeti stratégia alapját képezheti.
Túlárazott jegyek, érvénytelen belépők koncertekre, fesztiválokra és sporteseményekre, pórul járt vásárlók és hasonló bosszúságok.
A Szegedi Egyetemről jöhet a segítség a harmadik világnak.
Gondolnánk, talán a fizetésre váró, kígyózó sorokat akarják felszámolni, vagy olcsóbb a korszerű technika a pénztárosnál.
A vállalat megerősíti szerepvállalását a magyar infokommunikációs szektor fejlesztésében.
A Miskolci Egyetem vezetésével fejlesztett szerkezet a rajta elhelyezett műszerekkel geológiai adatokat szolgáltat vízzel telt föld alatti járatokból.
Apró műhelyben készülnek a csokicsodák a cívisvárosban.
Palkovics László miniszter szerint ez szükséges a gazdasági növekedés fenntartásához.
Több mint 36 milliárd forint támogatást biztosít a kormány a következő tíz évben a 25 ezer lakosnál nagyobb településeknek a feladatra.
Ehhez 203 millió forintot nyertek el az Innovációs és Technológiai Minisztérium pályázatán.
A kereskedők belistázták a hazai terméket.
A Times Higher Education a hallgatói véleményeket figyelembe véve ítéli meg az egyetemeket.
Fenntartható, versenyképes személyszállítási vasúti szolgáltatás nyújtása a cél – jelentette ki a tárca nélküli miniszter.
A tervek szerint 2019 őszétől mintaprogram keretében fogadják az első magyar kiutazó startupokat az Egyesült Államokban.
Még több cikk