1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
12°
Vasárnap
2019.02.21. csütörtök, Eleonóra
g7.hu
G7
A trendszetterek helyett inkább a pornó dominál a legnagyobb magyar Twitter-oldalakon, bár Palvin Barbara nagyon kiemelkedik.
Markáns észak-déli ellentét bontakozik ki Magyarországon, ha a két népszerű karácsonyi ételt nézzük.
2017 végén alaposan felkavarta egy külső szereplő a nyugalmat és a kikapcsolódást ígérő alkalmazások piacát.
Intelligens forgalomirányítással megelőzhetők lennének a dugók addig is, amíg nem terjednek el az önvezető autók.
Jövőre már indulnak a tesztrepülések, a legnagyobb cégek is beszálltak a fejlesztésbe.
Nem lehet azzal takarózni, hogy ne lenne alapos a felmérés.
Ahogy lassul a kínai növekedés, egyre nehezebb új vevőt találni az iPhone-ra, a fejlett világban pedig sokan elhalasztják a készülékcserét.
Az amerikai Bill Holst ötvenévesen evett először kaviárt, majd Komádinál vett egy becsődölt halfarmot, és tíz év alatt felépítette a világ ...
Hegyet mászni és folyón átgázolni is tudna a Hyundai Elevate, amelyet a CES-en mutattak be, de még nem biztos, hogy tényleg elkészül.
Amerikai Samsung-felhasználók azon akadtak ki, hogy nem tudják letörölni telefonjukról az előre telepített Facebook-alkalmazást.
A virtuális ügyfélszolgálati munkatárs jóvoltából az emberi operátorok munkája színesebbé vált, a telefonálók pedig elégedettek az új kolléga felkészültségével.
Néhány év alatt megfordult, hogy mit gondol a világ a függőségről. Ma már nem csak a dohányzást vagy a heroinfogyasztást, hanem sokkal ...
Egyelőre három berlini üzletben próbálja ki a megoldást a Saturn.
Az Egyesült Államok középnyugati területeit sújtó rekord hideg az autótulajdonosok életét is megkeserítette, különösen azokét, akik e-autót vettek.
Az akkumulátor hasonlít az emberhez, sem a nagy hideget, sem a nagy meleget nem szereti.
Az OTP-nél azt tapasztalták, hogy az új módszernek köszönhetően javult a feladatok tervezése, egyszerűsödött a dokumentáció.
Az Európai Parlament lényegében helybenhagyta azt a javaslatcsomagot, amely alaposan átrendezheti a buszos közlekedést az unióban.
Az iPhone-ok akkumulátora még úgy sem hozza az átlagot, hogy korábban az akkumulátorok védelmével indokolták a telefonok szándékos lassítását.
Az amerikai kormány szerint a Huaweinél külön ösztönzőprogram van arra, hogy információkat szerezzenek a riválisoktól.
Még több cikk