1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
12°
Vasárnap
2019.02.21. csütörtök, Eleonóra
forbes.hu
FORBES
Erős évet jósoltunk nekik, nem is okoztak csalódást - ezeket a startupokat érdemes figyelni, mert nagyon jó tempót diktálnak.
Nappal legalábbis, éjszaka a párja kerül a volán mögé.
A gyártó csökkentette a negyedéves elvárásait, mondván: Kína.
Ez csak a 2017-es adat, a tavalyi számokat még nem is tudjuk.
A 90 éves hongkongi dollármilliárdos, Li Ka-sing még hisz a kriptopénzekben, kockázati tőkebefektetőjével beszáll a kriptofizetési platformot ...
Elkezdődött a kereskedés az étteremláncot az adatbázisépítő techcégek üzleti modelljével ötvöző magyar cég, a Kajahu anyacégének részvényeivel.
A Synamedia a Las Vegas-i techfesztiválon mutatta be új szoftverét, ami mesterséges intelligenciával szűri ki a megosztott felhasználói fiókokat és jelszavakat.
A technológiai foglalkozások kimondottan a fiatal lányokat célozza meg, akik a nap végére saját robotjukat is elkészíthetik.
A robotizált konyhában a robotok főzik az ételek nagy részét, majd az emberi alkalmazottak végzik el a végző simításokat.
A cég 2020 és 2025 között világszerte minden terméke esetén kivezeti az összes olyan műanyagot, amely nem vagy csak nehezen újrahasznosítható.
Ezentúl egy ingatlan minden megkezdett 50 négyzetmétere után egy parkolóhelyet kell biztosítani, egy parkolóhely megváltása pedig 2 millió forint plusz áfa
Az MFB Csoport szerint sok családi vállalkozásban gond az utódlás, ezért tőkeprogrammal segítik meg a befektetőket, akik átvennék ezeket a cégeket.
A rappernek nem ez az első befektetése, korábban a Reddit közösségi weboldalba és az Eaze nevű marihuána-házhozszállító cégbe szállt be, mint részvényes.
Faludi Nóra saját küszködését váltotta üzleti ötletté, és kisgyerekes anyukaként épp azon dolgozik, hogy felépítsen egy régiós irodamegosztó piacteret.
A kis- és közepes vállalkozások digitális adminisztrációjából harapna egy szeletet az üzlettel a felhőszolgáltató.
Előfizetéses rendszer a terv, de lehet, hogy semmi sem lesz belőle.
Január 15-e óta lehet jelentkezni a Design Terminal (DT) mentorprogramjának újabb, tavaszi szemeszterére.
A kis- és közepes vállalkozások digitális adminisztrációjából harapna egy szeletet az üzlettel a felhőszolgáltató.
Egyetemi kapcsolattartó oldalnak indult, ma már kormányokat dönthet meg.
A robotpincérektől az okossütőkön át vezet 2019, a habra a cseresznyét a mesterséges intelligencia teszi fel.
A jövő építésztervezőit, applikációfejlesztőit, ipari 3D-tervezőit, reklámgrafikusait és 3D animációs szakembereit képezik ki.
Okosotthon, játékkonzol, lépésszámláló, és asszisztens, amelyik automatikusan kaját rendel az Amazonról. Ha nekünk jár, akkor a négylábú családtagoknak is.
2018 milliárdossá tette őket, pedig a dobogósok átlagéletkora alig 32 év. Top 11.
A tavalyi év legnagyobb startup-sikersztoriját hozta össze Györkő Zoltán a Balabit-exittel, most úgy döntött, 19 év után lezárja életének ezt a szakaszát.
És ellopni is nehezebb lesz őket, hála egy új szoftverfrissítésnek.
A szegedi Antavo kezdete még azokra az időkre nyúlik vissza, amikor az alapítók még nem is ismerték a startup kifejezést.
Egy amerikai professzor szerint az önvezető autók csak veszélyesebbé teszik az utakat.
Nem, a recept a tökéletes babzsák és csocsóasztal beszerzésére nincs köztük.
Tízéves a DiétABC, ami már jóval több, mint egy gluténmentes üzlet.
Christopher Mattheisent nevezték ki a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatójának.  Az elmúlt több mint két évtizedben Christopher Mattheisen ...
Még több cikk