1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
12°
Vasárnap
2019.02.21. csütörtök, Eleonóra
DIGITALHUNGARY
Óriási földrengést nem okozott a magyar Facebookon a történelem eddigi legnagyobb netes botránya – hívta fel a figyelmet Ganzler Orsolya.
James Hewes, a Magazinkiadók Világszövetsége (FIPP) elnöke megtette előrejelzéseit az ideő esztendőre. Kihívásokról és az azokra adott válaszokról beszélt.
Szempontok, amelyet érdemes fontolóra vennünk, mielőtt attribúciós modellt választunk. Végh Nikolett, az ADDICT Média és PPC team vezetőjének cikke.
Legalább annyira szervezeti és humán kihívás a digitalizáció a vállalatok életében, mint technológiai - véli Dintsér Andrea, a YourStory.hu alapítója.
Digitális térben ez a szó elég sokszor fordulhat elő napjainkba, de vajon ugyan azt értjük alatta mindannyian?
Izgalmas időket élünk az online videózás terén: hétről hétre jelennek meg újabb televíziós és filmsztárok saját tartalomgyártással. Farkas Dániel cikke.
A vásárlók nem szívbajosak: megrendelik a ruhákat, lőnek egy szelfit, majd visszaküldik a cuccot. Ők jól érzik magukat, a kereskedők már nem annyira.
Például ha a kaputelefonon csöngetnek, a mobilon meg lehet nézni ki az, és be is lehet engedni. De lesz sok minden más is.
Legalábbis vannak, akik hajították is kifele a borotvájukat.
Sokan a közösségi média marketinggel azonosítják az online marketinget, de jól vagy rosszul teszik? Szabó Edit megválaszolja a kérdést.
Az influencer marketing irányairól, az adatvezérelt gondolkodás fontosságáról és az ügynökségek létjogosultságáról is kérdeztük Balaton Anitát.
Hogyan alakul a Z-generáció és a márkák kapcsolata?
A vállalatnak lépni kellett, mert a helyzet egyre csak durvult.
A vállalkozásoknak érdemes felfedezniük az Instagram Story-t is, sokkal több van benne, mint ami látszik.
A design thinking hatékony módszer, hogy helyesen közelítsük meg a felmerülő problémákat, újrafogalmazzuk őket, és olyan sikert hozó megoldásokat ...
Az ötven év alattiak 4 óra 40 percet töltenek a televízió előtt 24 óra leforgása alatt, ami csökkenés.
A SneakerTracker egy digitális platform, amely összehozza és közös platformra tereli a sneaker-rajongókat a világ összes pontjáról.
A válasz a kérdésekre jóval összetettebb, ezért a szellemi alkotások jogával foglalkozó Danubia Legal szakértője segít megérteni a döntés hátterét.
Még több cikk