25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
27°
Szerda
30°
2019.08.18. , Ilona
dehir.hu
DEHIR
Debrecen - A kormány gazdasági potenciált lát a régióban, ezért is kötött megállapodást Debrecennel, Békéscsabával és Szegeddel.
Budapest - Az Országgyűlés új szervezeti és finanszírozási modellt hozott létre a kutatás-fejlesztési és innovációs ágazat számára.
Budapest - A megbeszélésen szóba kerültek Magyarország mint beruházási célpont versenyképességének a cég számára fontos szempontjai is.
Belgrád - Felmerült, hogy Észak-Macedóniát és esetleg Görögországot is bevonják a projektbe.
Budapest - Az elmúlt három évben folyamatosan bővül az építőipar, miközben a termelékenysége tavaly 23 százalékkal nőtt.
Budapest - A nukleáris hulladékok könnyebb kezelését szolgáló eljárást dolgoznak ki a szegedi ELI-ALPS kutatóközpont lézerrendszerének felhasználásával.
Budapest - Magyarország is részt vesz abban az olasz vezetésű konzorciumban, mely Bolognában hozza létre a világ egyik legnagyobb kapacitású ...
Budapest - A cégeknek ezentúl december 20. helyett elég májusban, az adóbevallásuk elkészítésével egy időben befizetniük adójukat.
Budapest - A kihirdetettnél magasabb árat számít fel az utasoknak, illetve a Wizz Air kínálatában nem szereplő szolgáltatásokat értékesít számukra.
Budapest - Az intézkedéssel Magyarország csatlakozik a környezetbarát E10-es üzemanyagot használó államokhoz.
Debrecen – Az ország legszebb birtokára lehet szavazni, négy jelölt is felkerült a listára megyénkből.
Még több cikk