7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Hétfő
13°
2019.12.06. péntek, Miklós
dehir.hu
DEHIR
Budapest - Kelet-Közép-Európában egyedülálló egészségügyi- oktató- és kutatóintézet nyílik a magyar fővárosban.
Debrecen - Városunk először szerepel a harminc európai ország legtöbb kreatív és kulturális lehetőséget rejtő városainak listáján.
Brazíliaváros -  Mezőgazdasági kutatásról, termékakkreditációról és vízügyi együttműködésről állapodott meg a két ország.
Budapest - Magyarország egy hellyel előrébb lépett a Világgazdasági Fórum (World Economic Forum-WEF) globális versenyképességi listáján, amelyet az ...
Budapest - Először fordul elő a tározók maximális feltöltése. Ezt a többi között az indokolja, hogy az idén lejár az orosz-ukrán gázszállítási szerződés.
Esztergom - A többlépcsős gyártásfejlesztés során a Magyar Suzuki intelligenssé tette hegesztési hálózatát, modernizálta logisztikai rendszerét.
Budapest - Meghosszabbított határidőig, november 7-én 12 óráig várja a jelentkezéseket az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Debrecen - A Debreceni Egyetemhez is megérkezik az ország első, kifejezetten középiskolásokat megszólító innovációs eseménysorozata a Startup ...
Budapest - Az eredmények megvédése mellett a jövőben a fenntarthatósági kihívások kezelésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.
Debrecen - Tudományosan igazoltan kedvező élettani, egészséget támogató, vagy a betegségek kialakulásának kockázatát csökkentő hatásuk is van.
New York - A Columbus Alap segítségével a magyar kis- és közepes vállalkozások sikeresek lehetnek az amerikai piacon.
Budapest - A közintézmények és a háztartások háromnegyedében már 2025 végére elérhető lesz a sávszélesség - mondta az innovációs és technológiai miniszter.
Budapest - Jelentős szerepet kap a napenergia hasznosítása a hazai energia- és klímapolitikában a jövőben - mondta Kaderják Péter, az Innovációs ...
Debrecen - A cívisváros immár negyedik alkalommal nyerte el a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által kiosztott címet.
Budapest - Idén is díjazzák a nonprofit szervezetek innovációs törekvéseit, az Invitech a digitalizációra és az innovatív megoldásokra fogékony ...
Budapest - A laboratóriumban idén megvizsgált 22 csokimikulás mindegyike megfelelt az előírásoknak.
Debrecen - A Magyar Akkreditációs Bizottság támogatta az egyetem azon törekvését, hogy elindítsa a járműmérnöki alapszakot.
Budapest - Több mint hatezren jelentkeztek a 2020 februárjában induló keresztféléves képzésekre, továbbra is népszerűek a reáltudományok, a ...
Budapest - Mintegy 57 ezer cég kap tájékoztatást arról, hogy a kisvállalati adó (kiva) választásával mennyit spórolhat közterhein.
Budapest - Az elmúlt hónapokban közel 150 ezer darab, nem biztonságos világító díszt, dekorációs eszközt vontak ki a forgalomból.
Még több cikk